Nu var det länge sedan det skrevs nått och fisket har varit lite eftersatt, mycket annat som ska göras.

Men nog har det varit en rejäl portion fiske, en massa flugbindning och framförallt så håller jag på med en ”Linje” Flugfiske/Fisketillbehör, jag jobbar just nu med några nyskapande produkter i området Väst, Slingbag & Lanyard som man själv förser med det man vill ha och inte vad man blir tvingad till…

Kan inte säga så mycket än så länge då jag vill lägga upp allt lite seriösare när jag väl får fram nått att sälja och just nu hänger det hela på leveranser av material som jag sedan ska sammanfoga, under tiden tillverkar jag tillbehör för brinnande livet… bla hållare för flytspray, torrpulver och en ´”linfälla” för de där nystanen med lina man med jämna mellanrum hittar utmed våra åar, eller om du själv fått taffshaveri.

Ledordet för mina kommande produkter är flexibilitet, smidighet och hållbarhet…

Det jag tycker är det bästa med dessa produkter är att det är du som användare gör den till vad den skall vara, det kommer finnas ett stort antal tillbehör som du placerar ut där du vill ha dem, bla kommer det finnas spöhållare en ”verktygsskena” styrdetaljer som håller din ”Ginktub” tätt mot kroppen, en detalj som gör att du kan förvara ett antal prylar på ryggen men som med ett handgrepp blir åtkomligt på framsidan. Tafsspolehållare för 5 spolar Stroft eller liknande som naturligtvis kan placeras var du vill.

Som sagt det händer en hel del på fiskefronten även om spöt inte alltid står i båge 😉

Hoppas ha möjlighet att ta mig ut med spöt snart, skulle behöva göra ett par försök till på de där Bäckrödingarna uppe på Rättvik/Boda´s fiskevårdsområde.

 

Kommer höra av mig lite tätare framöver och jag hoppas inte det ska dröja särskilt länge tills det finns en färdig produkt att köpa =]

 

/Ola.