Meny Stäng

Dag 2&3…

Igår hade jag ingen ork kvar att uppdatera, tror iof inte att nån av er har gråtit floder för den uteblivna rapporten men nu kommer ett halvdant försök.

DSC_0317

Igår var vi ut på sjön strax nedom kåken… det gick si och så, vi fick en hel del fisk och så men storleken är inte den man vill, hade en större Harr på och med större så menar jag fisk kring och över kilot, men det var även så nära jag kom större fisk den dagen.

DSC_0314

Mest blev det 5-7 hg Harr och ett gäng Öringar kring halvkilot.

Vi var iväg till en annan pärla men där var det jojjofiske på riktigt, det började bra med en öring kring 7 hg men sen blev det lite segt, vädret var växlande kan man väl lugnt kalla det.

DSC_0306

När solen sken var allt tipptopp och sländor kläckte vilket fisken inte var sen att märka och då var det intressant, sen rullade mörka skyar in och allt dog, sen drog molnen bort och allt upprepade sig.

DSC_0291

Det blev någon öring och en bättre Harr samt ett par Sikar.

Idag provade vi Åarna i området, jag började redan tidig morgon med en promenad uppströms för att leta reda på någon hölja med bitvillig fisk, det var smått om det men en liten rackare lurades så namnet fick vara det nuvarande, väl nere vid sjön blev det någon bättre Harr innan det var tvunget att ätas frukost om man ville undvika kollaps.

DSC_0321

Sen blev det en av åarna nedströms som fick besök, mest småfisk.

Blev ett par hyfsade Harrar efter att solen brutit igenom och fisken börjat vaka men som sagt, smått dominerade.

DSC_0326

Efter åfisket vart det en sväng till sjön nedom huset men på andra sidan, ett ställe som brukar funka fint och verkligen även idag, skojar inte om jag fick någonstans kring 60-80 fiskar på någon timme, spelade in en liten film som jag kan lägga upp när jag kommit hem.

Det var det jag orkade med för idag.

/Ola.