De låter mest som ett ljud man stöter ur sig vid förkylning, vi kan väl kalla den för en Öring helt enkelt.

DSC_0207

Ikväll hade vi ett införmöte så som vi brukar hemma hos Stefan, efter det mötet blev det en sväng till Borgärdet för att utnyttja de faktum att man ändå var i krokarna… men i Borgärdet gick det inte nått vidare, en massa småharr och Mört/Abborre.

Så jag åkte vidare, mot Tänger för det är ju ändå på hemvägen.

Där däremot var fisken på g, fick ett gäng finare Harrar och fisket avslutades med denna Öring, fin pjäs på kort lina och vekt spö… är rejält imponerad av hur mitt nya Hanak Wave #3 tröttade ut fisken så pass fort, bra ryggrad !

Fisken fick gå tillbaka förstås, fick höra på Facebook att jag var en djurplågare som bara lekte med maten… nu vill ju inte jag lägga ord i någons mun eller ens föra någons talan men jag är ganska säker att den där Öringen var glad att den fick simma därifrån utan att bli ihjälslagen, jag hade nog faktiskt föredragit en lättare ”holmgång” före döden vilken dag som helst och jag tror faktiskt att de gör nog de flesta fiskar med.

Nu blir det inget mer fiske före Norge, nu lär man klämma ur det bästa ur barn och sambo så man klarar av att vara ifrån de några dagar =]

/Ola.