DSC_0063

Igår Tisdag var jag iväg till Tänger för att rasta Harrarna lite, vill ju inte att de ska komma ur form ;] men där rådde det inte någon brist på knott heller (precis som överallt annars verkar det) helt sjukt hur dessa små vidriga bestraffningar kan vara irriterande, de pressar en verkligen nära kanten av galenskap…

Hur som helst började jag fisket nere vid utloppet då jag fick sällskap vid vattnet av en herre som nyss kommit från Lamborn och han verkade vilja börja högt upp, vilket passade mig bra för jag går helst mot strömmen.

Fisket nedströms vägbron var uselt, ett gäng Mörtar var allt men när jag kom upp en bit byttes Mörtar mot Harrar, precis på nacken ovan bron hörde jag efter att ha vadat ut ungefär mitt i ån ett plask bakom mig… jag hade skrämt en riktigt stor Regnbåge, den måste ha kommit från kraftverksdammen uppströms och på nått vis tagit sig förbi turbiner/högt fall och satte nu fart nedströms, vem vet om vi kanske får chansen att ses igen framöver.

Uppe vid hängbron lossnade det rejält och ett större gäng Harr kom upp, tyvärr ingen riktigt stor men en del i mellanformat.

Nu får det ta och bli semester så man får ta en sväng över gränsen igen, längtar efter lite större fisk !

Nej det får vara nog, hör grabben kinkar på ovanvåningen…

/Ola.