Torsdagar is the shit !

Eller så är det kvällsfisket som gör det, hur som så trotsade jag vädret igår och drog till Borgärdet för att söka någon slags revansch från premiären, även om nu inte premiären lämnade mig lottlös…

Redan på första kastet hoppade det på en riktigt fin Öring, en pjäs på styvt kilot och det skulle inte dröja länge förns nästa hoppade på, faktiskt redan i kast nr 2 =] den var ännu lite större och nu hade jag fått fast kameran till håven och en liten film spelades in…

Sedan dröjde det en tid innan nått mer av större mått visade sig, det högg rätt friskt men spotthastigheten var hög och jag missade de flesta huggen… att vattennivån ökat en del sedan sist gjorde sitt det med, de var lite knivigt att hitta rätt vikter på flugorna för att hamna rätt men tillslut fick jag en finare Harr och nu var jag ytterligare lite nöjdare !

Får erkänna att året har börjat riktigt bra !

Får hoppas allt detta eviga regn inte förstör säsongen för oss, åarna stiger rejält nu =/

/Ola.