Det är ganska mycket samma sak, förr när man var liten, för ungefär 20 år sedan… shit man har börjat snacka om saker som händer för 20 år sedan, börjar bli skapligt gammal :]

Men nog är det samma pirr, men istället för att smyglyfta på julklappspapperet så går man runt och provdrar taffsen och sorterar om flugaskarna, känn dock bra att man inte blivit avmätt och att man kan längta till något fortfarande.

Denna vår har börjat bättre än de flesta tidigare och att vattennivåerna är låga/nästan normala gör ju att suget inte precis blir mindre, det kommer nog inte vara någon omöjlighet att komma åt de bättre ställena trotts att det fortfarande är vadningsförbud.

Får hålla tummarna för att de där allra största Harrarna är kvar efter leken och att de är hungriga !

Jag kommer nog tala om ungefär hur det gick under morgondagen hoppas jag…

/Ola.