Resan hit gick utan hinder och föhållandevis snabbt, eller ja från 06-16 är väl ett tag men som det brukar i det här landet så finns det saker att fästa ögonen vid lite var stans.

DSC_0339

Stugan kan man inte klaga på, det finns allt + Wifi vilket mitt abonnemang är glatt överraskat för !

Idag när jag vaknade så var det till regndroppars växelvisa smatter mot plåttaket, kan bli en blöt dag idag så jag är glad att aktionkameran kom med i packningen… något jag däremot inte tog med var en lättare utrustning att kasta med på kvällarna, tänkte att det kommer jag inte ha tid med i alla fall, så om jag någonsin tänker samma tanke igen  när jag ska ut på fiske så hoppas jag att jag ger mig själv en inte så lätt örfil…

DSC_0389

Inte för att jag missade så fruktansvärt mycket men nog fanns det tid redan första kvällen och de som hade tagit med sig sina prylar fick varsina Småsej.

DSC_0380

Sjökapten Söderqvist´s Sej…

Snart vaknar nog resten av kåken och sen blir det ut på havet, tycker tamigfan att regnet minskar i intensitet… kan bli bra, då slipper pipan slockna av den anledningen åtminstone !

Skitfiske på oss.

/Ola.