DSC_0091

Om ungefär en månad är det dags för premiären i Borgärdet, det vatten som på relativt kort tid har gått och blivit mitt absoluta favoritvatten och klubben som arrenderar denna pärla har valt in mig på en av styrelseplatserna… mycket hedrande och skoj, detta är en klubb som man vill engagera sig i !

För dig som funderat på att gå med så kan jag avslöja att det finns plats för ett par medlemmar till, känner du att det är intressant så tycker jag att du skall höra av dig till Magnus (Ordförande) eller Sören (Kassör) och kontaktuppgifter till dessa herrar samt lite information om klubben etc finner ni på Hemsidan

Den senaste tiden sedan glädjeruset av att ha vunnit fiskeresan  lagt sig lite har jag spenderat med att fixa med kåken, arbetet tar aldrig slut men det börjar bli riktigt bra nu !

Det har förvisso även blivit en del flugor bundna men inga riktiga konstverk, lekte lite med kläckarmönster och snurrade ihop en variant med virkad kropp…

DSC_0085

Tycker det vart rätt fräckt med de extra benen =]

Det får vara bra för idag, se till att fixa ditt medlemskap i den trevligaste klubben i denna delen av Dalarna med Svärdsjövattendragens bästa Harrfiske !

/Ola.