Ni som är/har varit medlem i Facebook vet att det förekommer en del olika sorters tävlingar, både seriösa och mindre begåvade… Själv har jag aldrig lyckats vinna något !

Igår när jag gick runt här hemma och drog (Vabbade grabben) så får jag plötsligt ett meddelande på Messenger från en Norrman vid namn Anders som undrade om jag ville åka till Trysil på lite Harrfiske =]

Det tog ett tag att  koppla vad f.n karln babblade om men sen gick det upp för mig, jag hade ju varit med i en tävling som det Norska företaget Fishspot.no höll i, ett företag som sysslar med att förmedla bra fiskeställen i området på andra sidan gränsen.

Kan tro att jag gav ett något förvirrat intryck när Anders ringde mig för en liten intervju, brukar inte vara några problem att förstå och prata med våra norska vänner när man står ansikte mot ansikte men över telefon var det lite knivigt och vissa av mina svar måste ha varit riktigt märkliga :] men  han verkade ha fått ur mig det han ville och när sedan ägaren till fiskevattnet hörde av sig blev det ”på riktigt” om man säger så och jisses, då kom glädjen !

IMG_7122

Ser jäkligt trivsamt ut (fotot tillhör Fishspot.no)

Fisket jag vann en weekend i är en privat del av Trysilälven strax nedströms Trysil, området heter ”Vestsjöberget´s Flugfiske” och är ett exklusivt fiske som i hyrs ut veckovis till ett fast antal spön (Max 8) och där C&R har utövats sedan 1991, detta har gett resultat och här är medellängden kring 40 cm och det finns tydligen väldigt gott om dem.

IMG_6989

Bild från en del av älven (Fotot tillhör Fishspot.no)

På Vestsjöbergets Flugfiske hittar ni även en liten film som verkligen lockar…  jag gillar verkligen det faktumet att man kommer ha hela älven för sig själv (eller ja för oss som åker då jag fick ta med mig 5 polare) då det inte finns några offentliga vägar, det finns en privat väg med bommar i båda ändar :]  känns som att jag kommer trivas som fisken i älven.

 

 

IMG_7136

Fina stryk för lite torrflugefiske (fotot tillhör Fishspot.no)

IMG_7248

Finns tydligen en del Öring mellan all Harr (Fotot tillhör Fishspot.no)

Boendet såg heller inte så illa ut, en stor timmerstuga med klart högre standard än vad jag är van vid, för mig brukar det duga med ett tätt tak över huvudet och något att elda i ;]

DSC_5355

Här kommer vi bo (fotot tillhör Fishspot.no)

kjokk_stue

Invändigt (Fotot tillhör Fishspot.no)

Skitfiske på er.

/Ola.