…om en sväng till Borgärdet.

Annars så binder jag flugor för brinnande livet och umgås med minimodellen av mig, det är dagar med alla känslors spektrum, speciellt nu när han har en rosslande skällhosta med slem som gör de svårt att andas ibland… behöver nog inte vidareutveckla den beskrivningen.

DSC_0829

För er som följer min Facebooksida som har samma namn som hemsidan så vet ni att jag hade en tävling som avslutades i Fredags, vinnaren blev efter sambons ”dragning” Anders Ahlstrand, hoppas verkligen Anders får användning för flugorna och kanske även asken !

Det kommer fler tävlingar, ev en i samarbete med Mayfly.se men då en ”vän av ordning” poängterade att det inte var lagligt att ha ”lotterier” vilket det ju blir om man bara gillar/delar och sen drar en vinnare så kommer nästa tävling innehålla någon sorts motprestation, troligen får man ge en motivering varför man ska vinna det jag har som tävlingspris, det var en av anledningarna till att tävlingen kortades ner rejält, tappade suget och ville bara få den ur världen, men sen att så många ville delta i tävlingen gjorde att jag tyckte den uppnått sitt syfte.

Annars så börjar ju isarna se riktigt bra ut nu och en ismetepremiär ser ut att kunna bli av inom n inte allt för avlägsen framtid, Gäddfiske har det blivit lite om i år, största anledningen till det är att jag blivit eremit på heltid/halvtid och då passar flugfisket bäst.

DSC_0715

Sen är det mycket naturromantiserande på schemat, i normala fall brukar jag vara så uppstressad i Nov-Dec att jag aldrig har tid att stanna upp och se allt det vackra som sker även i dessa sterila månader… Underbart är att märka hur vackert en låg decembersol målar landskapet med sina sepiaröda strålar samtidigt som dimmorna lättar i dalgångarna, det är på allvar fruktansvärt att man inte hinner se sådant i vanliga fall, att man är så blind !

Sen är det väl de vanliga bekymren, stopp i avlopp, kalla bilar som vägrar starta etc etc, life of the glesbygdsbo…

Nu lär jag återgå till att snyta pojken och ta hand om huset !

Skitfiske till er som är i svängen…

/Ola.