Nu har det gått 14 dagar sen jag var iväg och svingade flugspöt sist, det känns !

Men under tiden har jag hållit mig sysselsatt med flugbindning och lite spinnfiske efter Gädda i de lokala sjöarna, men det är tyvärr lite tidigt än verkar det… ingen vidare fart i firrarna men det kommer väl, verkar vara så att allt är förskjutet två veckor fortfarande =)

På gång är förutom att det skall bindas ytterligare ett gäng flugor och dessa ska skickas/överlämnas så är det ju en resa uppåt i görningen…

Har aldrig varit iväg på senhöstfiske och det ska bli intressant, speciellt när det är nya områden som ska undersökas.

Som sagt så binds det mycket flugor just nu, det verkar vara folk som vill ha det jag gör och jag känner att jag utvecklas fort just nu… ordentligt skoj !

Det är för de som följer mig på FB ingen nyhet att jag har kollat en hel del på Oliver Edvards på Youtube och han är verkligen inspirerande, en lugn saklig och framförallt kunnig herre som jag tänkte tipsa er om och lägger därmed upp några av hans filmer åt er nedan…

https://www.youtube.com/watch?v=I8ZH21TdZZQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=B9oiEG8_Aos

 

https://www.youtube.com/watch?v=ovo0BTBSMPY

 

Det var några av de bättre han gjort, förvänta er inget ”filma fisken och fiskaren i alla jävla positioner för att se fräckt ut” utan det är lugnt och pedagogiskt så man lär sig nått och inte promotar nån pinsam karaktär.

Nu åter till barnet och kaffet…

Skitfiske på er !

OBS: ACT i Falun har 50% rabatt på allt fiske… www.actfalun.se 

/Ola.