Sedan i onsdags har jag gått och laddat för att åka till Våmhus och röja av fäbon och sen ta en sväng ner till Våmån för att kolla om det fanns några bitvilliga Harr och/eller Öringar.

Röjningen gick prima och sen skulle det fiskas, eftersom Våmhus inte är med i I-fiske så kändes det lite motigt att leta på ett papperfiskekort… så jag tänkte ta ett par kast i nån å närmare hemma.

Ån som jag tänkte slå till på fick bli Marnäsån så jag åkte upp och in en bakväg som går på bakvägen ån, kläder byttes och spö riggas…

Ut i ån och känner precis hur jävla trött jag är… suckar djupt och inser att det inte är nån ide att ens försöka, det får bli en annan dag tänkte jag.

Tillbaka vid bilen känner jag hur blodsockret förmodligen inte längre är mätbart och lite ilska hoppar upp, kastar in telefonen i framrutan, jackan i baksätet och hör ett svagt surr, tänker inte mer på det…

Slänger igen bakdörren och suger tag i förardörren… den är låst, känner en flashback från Norge, när jag tappade drömmöringen…

Samma tomhet som då och jag inser att mobilen ligger i framrutan, jackan med nycklarna i baksätet… första tanken var krossa bakrutan men inser att jag är ju ändå Bjursing och en bakruta är dyra grejer !

Sååå fram med Mcgyver ur bakhuvudet, och ut i skogen med gipskniven jag turligt hade liggandes i skåpet, hur jag sen gör för att göra inbrott i min egen bil tänker jag inte tala om men dörren hoppade upp till slut  och jag kunde fara hemåt.

Inte en fisk men en lärpenning rikare var dagen resultat :)

 

Skitfiske på er !

/Ola.