Nej det kanske man inte kan kalla den senaste tidens hemsidearbete…

Det har varit lite mycket av annat och väldigt lite av fiske, men flugbindandet går framåt, men att skriva om det kanske inte är så intressant så jag hoppar det.

Just nu är det lite annat på g, blir en del möten framöver som kan ge intressanta resultat, dels en ska B/L fvof ha sina styrelsemöten/årsmöte där vi spikar årets sattsningar och det kan ev bli en del nytt… lite tidigt att tala om vad det är men jag hoppas det kan ge föreningen en knuff i rätt riktning.

Sen har vi ju Borgärdets Sportfiskeklubb där vi dels håller andan vad mark och miljödomstolen kommer fram till angående kanotklubbens ideer, själva damombyggnaden ser vi klart fram emot men det finns en del andra ideer som tyvärr kommer påverka vattenmiljön negativt, domslut ska komma i den nära framtiden så vi får se strax.

Snart dags att boka ”på plats möte” med Länsstyrelsens fiskeavdelning och titta på miljöförbättrande åtgärder som vi kan genomföra för att förbättra livet under ytan och kanske på sikt ge mer fisk i strömmarna.

Sen till en stor sak (för mig) och det är att jag blivit inbjuden till minimässan ”Flugfiske är en konst” för att binda flugor tillsammans med giganter så som Lennart Bergqvist, mannen som typ uppfann flugbindning ;] nejdå inte riktigt men han är en gigant i sammanhanget och hans bok ”Flugbindning på mitt sätt” har varit en klar inspiration för mitt eget flugbindande, även om mina flugor kanske inte har jätte många likheter med dem han binder men  ändå…

casedcaddis2

Senaste kreationen…

casedcaddis

Börjar få till de ganska bra =]

De övriga är inte heller några dunungar bla Niklas Bauer, Ulf Börjesson, Martin Ångnell, Stefan Larsson och Daniel Bergman med många flera.

Sen var vi och kollade på barn 2 i ultraljudsmaskinen, lika sjuk känsla även denna gång, lika stort och ”den” kommer vara precis lika välkommen där i början av Juni :]

Nästa uppdatering ska inte behöva dröja lika länge !

 

Btw kolla gärna in mitt senaste hemsideprojekt www.Sportfiskevatten.se

 

/Ola.